Begeleiding bij afvallen in Kesteren

Body Ethics biedt professionele begeleiding bij afvallen. Ook mensen zonder overgewicht helpen we met het creëren van een gezonde levensstijl. Omdat afstemming op persoonlijke omstandigheden hierbij belangrijk is, kijken we ook naar de leefomgeving.

Kesteren als woonplaats leent zich goed om gezonde gewoonten te ontwikkelen. Ten eerste biedt de directe omgeving van Kesteren volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Bijvoorbeeld lekker wandelen in de uiterwaarden of een mooie fietstocht door de Betuwe. Ook biedt het water van de Rijn diverse mogelijkheden.

Daarnaast heeft Kesteren een eigen Calisthenics park. Hier kun je allerlei bot- en spierversterkende oefeningen doen.

Body Ethics biedt een complete aanpak met een passend voedingsadvies en een beweegadvies. Daarbij houden we rekening met persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden. Als het een beetje kan, dan is het ideaal om vooral buiten actief te zijn als het om bewegen gaat. Sporten en actief bewegen in de buitenlucht en direct daglicht heeft diverse bewezen, gunstige gezondheidseffecten.

Nog een voordeel van Kesteren is het rijke aanbod van verse groenten en fruit, direct van de telers in de regio. Omdat wij geloven in een voedingspatroon met voldoende groente en fruit past de omgeving van Kesteren daar precies bij.

Ondanks deze gunstige omstandigheden is het rivierenland de regio met het hoogste percentage overgewicht in Nederland. Graag maken wij ons sterk om hier iets aan te doen.

Maak vandaag nog een afspraak voor 30 minuten gratis kennismaken. We bespreken dan jouw mogelijkheden om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

 

De voordelen van begeleiding bij afvallen in Kesteren :

optimaal gebruik maken van de unieke omgeving van Kesteren voor sporten en bewegen in de buitenlucht;

je directe woonomgeving gebruiken om af te vallen en vervolgens op je ideale gewicht te blijven;

bewegen in gezonde buitenlucht en in daglicht heeft bewezen voordelen voor jouw gezondheid;

regelmatig bewegen in je eigen woonomgeving bespaart reistijd en wordt sneller en gemakkelijker een vaste gewoonte.

gjstomphorst04