Begeleiding bij afvallen in Rhenen


Body Ethics stemt de begeleiding bij gezond afvallen graag af op jouw woonomgeving Rhenen. Ten eerste is onze aanpak gebaseerd op gezond en gevarieerd eten. Tegelijkertijd willen we dit combineren met voldoende beweging. Omdat bewegen in de buitenlicht voordelen heeft t.o.v. binnen sporten kiezen we hier het liefst voor. Vooral omdat de omgeving van Rhenen zich hier uitstekend voor leent. Vanzelfsprekend is jouw persoonlijke voorkeur leidend en is binnen sporten altijd een optie.

De omgeving van Rhenen is een gevarieerd landschap met water, bos, heuvels en volop mogelijkheden voor buitensport. Naast wandelen, fietsen, mountainbiken, hardlopen zijn er diverse sportverenigingen. Ook heeft Rhenen een eigen calisthenics faciliteit en een trimbaan.

Wat zijn eigenlijk de voordelen van buiten sporten? Dit zijn onder andere frisse lucht, direct daglicht, privacy en variatie van je beweegactiviteit in vorm en intensiteit. Graag stellen we samen met jou een passend en ondersteunend beweegprogramma samen waar je niet snel op uitgekeken raakt. Buiten sporten is echt een buitenkans om lichaamsbeweging optimaal te benutten voor blijvend gewichtsverlies. Body Ethics kent de omgeving van Rhenen erg goed en we helpen je graag de mogelijkheden te vinden die deze regio jou biedt. We houden daarbij ook rekening met de seizoenen.

De voordelen van begeleiding bij afvallen in Rhenen :

optimaal gebruik maken van de prachtige omgeving van Rhenen voor bewegen in de buitenlucht;

je directe leefomgeving gebruiken om af te vallen en blijvend op je ideale gewicht te blijven;

bewegen in frisse lucht en in daglicht heeft extra voordelen voor jouw gezondheid;

meer bewegen in je directe woonomgeving bespaart reistijd en wordt makkelijker een vaste gewoonte.

hardlopen en afvallen