Begeleiding bij afvallen in Tiel

Body Ethics helpt mensen die willen afvallen. Hoe meer deze begeleiding is afgestemd op persoonlijke voorkeuren en omstandigheden, hoe groter de kans op succes. Naast een persoonlijk voedingsadvies voorzien wij je graag van een op maat gemaakt beweegplan. Omdat wij sterk geloven in buitensport en bewegen in je eigen woonplaats en regio, stemmen wij dit graag af op de mogelijkheden die Tiel biedt. 

Het rivierenlandschap van Tiel is uniek. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en hardlopen. In de zomer koop je vers fruit en verse groente zo bij de boer.
Hoe beter je de mogelijkheden van jouw woonplaats Tiel kent, des te beter je alle opties voor buitensport kunt benutten.

Gezond eten in combinatie met regelmatig bewegen is het bewezen succesrecept voor succesvol afvallen. Als je het bewegen kunt integreren met je dagelijkse activiteiten en gewoonten, dan vergoot je jouw kansen alleen maar meer. Fietsen of wandelen naar je werk of het station, op de fiets of te voet naar de stad of de supermarkt. Allemaal mogelijkheden om meer te bewegen, zonder dat het veel extra tijd kost.

Vanzelfsprekend zie je op deze manier meer van je woonplaats Tiel en haar directe omgeving. Zo ontdek je meer van al het moois dat Tiel en de regio te bieden heeft.

Waarom vinden wij buiten bewegen en sporten zo belangrijk? Uit onderzoek blijkt dat direct daglicht en het verruimen van je blikveld (panorama modus) je gezondheid bevordert. Vooral de verruiming van je blikveld verlaagt stress. Ook biedt buiten sporten meer variatie en maakt het je wereld groter en aantrekkelijker.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies voor gezond afvallen.

De voordelen van begeleiding bij afvallen in Tiel :

optimaal gebruik maken van de prachtige omgeving van Tiel voor bewegen in de buitenlucht;

je directe leefomgeving gebruiken om af te vallen en blijvend op je ideale gewicht te blijven;

bewegen in frisse lucht en in daglicht heeft extra voordelen voor jouw gezondheid;

meer bewegen in je directe woonomgeving bespaart reistijd en wordt makkelijker een vaste gewoonte.

gjstomphorst04